Bentley EXP 10 Speed 6

Bentli kompanija je za sajam automobila u Ženevi pripremila koncept automobil njihovog novog spotskog modela EXP 10 Speed 6...


Novi Bentli razlikuje se od svojih prethodnika po tome što je pravljen da bude spotski automobil. Ipak, Bentli nije hteo da se odrekne svojih karakterističnih detalja, pa ovaj sportski automobil deluje kao luksuzno Bentli vozilo na koja smo svi navikli.

Moramo priznati da je Bentli napravio odličan spoj sportskog i luksuznog i zbog toga ovaj automobil sadrži sve. Vizuelno automobil izgleda fenomenalno. Kraći je od svojih prethodnika i ima prelep sportski dizajn koji je savršeno uklopljen sa prepoznatljivom Benti linijom i Bentli farovima. Unutrašnjost automobila pokazuje poznati Bentli luksuz. Krem braon koža sa drvenim detaljima, ovaj automobil čini pravim sportskim lepotanom.

Ovo je prava mešavina sporskog i luksuznog automobila i svideće se svakom ko traži baš takvu kombinaciju. Pored sportskih performansi i izgleda, imate i druge pogodnosti kao što su navigacija, radio, grejači sedišta i mnogo toga što vam luksuzni automobili nude. Imajte na umu da je novi EXP 10 dvosed, tako da nećete moći da vozite mnogo putnika, ali Bentli se pobrinuo da imate dosta mesta za prtljag.

Specifikacije novog Bentlija nisu objavljene, ali možemo da pretpostavimo da će imati veoma jaku mašinu koja če ga pokretati.

V.P.                             

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group