Audijev C-BEV koncept

U pitanju su prve skice Audijevog C-BEV koncepta koji bi trebao da bude predstavljen na sajmu u Frankfurtu, a predviđa se da najavljuje Q6 e-tron sportski crossover sa električnim motorom...

 

 

Iz ovih fotografija može da se primeti da su u pitanju linije Avant karavana iz Audijeve ponude, Allroad crossovera i Q serije SUV modela. Rigidniji je od nedavnog Prologue Allroad koncepta, sa kojim deli osnove dizajna. 

U martu ove godine, Audijev šef Ulrich Hackenberg je potvrdio razvoj "sporstkog modela koji će napajati baterije u permijum segmentu, sa autonomnošću od preko 500 kilometara, koji bi trebao da krene u prodaju toko 2018. godine". 

 

 

Takođe je otkrio da će se crossover model bazirati na drugoj generaciju modularne platforme iz VW grupe, MLB 2, koja se koristi i za poslednji SUV Q7 model. 

Tesli dolazeći Model X crossover sa električnim pogonom će biti glavni konkurent Q6 e-tron modelu. Prema istim izveštajima, Audi će možda proširiti ponudu sa Q6 plugin hibridnim modelom. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group