Audi sprema koncept za LA

Audi i dalje nije potvrdio ime, ali je potvrdio da stiže prvi koncept koji će se raditi pod novim direktorom Dizajna Marcom Lichteom i to na sajam u Los Anđelesu u novembru...


 

Objavili su i zamućenu fotografiju automobila za koji kruže priče da je u pitanju dugo očekivani A9, luksuzni kupe sa četvoro vrata, koji će se postaviti iznad trenutnog top modela A8, koji je nešto konzervativniji. Prema ovom tizeru, može se reći da će donekle podsećati na BMW X6 model.

Ingolstadt je izjavio da će ovaj model obeležiti novu eru u dizajnu ovog brenda, pokazujući stilske elemente enterijera i eksterijera modela naredne generacije. Ovo možda najavljuje i ono čemu se mnogi nadaju, a to je da pojedinačni modeli Audija postanu unikatniji, a ne da liče jedan na drugi. 

Lichte, 45, koji je postavljen za direktora dizajna u februaru 2014. godine posle duge karijere u VW kaže da će novi pravac uzeti u obzir vrednosti brenda, kao što su sportski duh, jednostavan dizajn i quattro pogon. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group