Audi Prologue

Već smo vas u par navrata pisali o Audijevom konceptu za predstojeći auto salon u Los Anđelesu...



Bez informacija o imenu ovog automobila svi mediji su uzeli naziv A9, a izgleda da će ovaj model nositi oznaku Prologue. 

Naime, nakon objave teasera, slike i video snimka, sada stižu i službene skice ovog modela. Reč je o automobilu sa kojim Audi najavljuje novi smer u svom dizajnu, a glavni i odgovorni za izgled Prologuea je, novi šef dizajna Marc Lihte. 

 



Recimo i da bi Prologue trebao da bude dugačak 5,1 m, širok 1,95 i visok 1,39 m, a baziraće se na MLB Evo platformi. Ako pogledamo priložene skice budući Audijevi modeli će zadržati mnoge prepoznatljive elemente spoljašenjeg izgleda, ali uz nešto oštrije i izraženije linije. 

Pojedini izvori, pozivajući se na insajdere, preneli su i vest da će sam Prologue biti i najava za novi proizvodni model koji bi seo na sam vrh Audijeve ponude. Taj model bi mogao da nosi oznaku A9 i na tržištu će se pojaviti 2017, a između ostalog pokretao bi ga 4.0 V8 bi-turbo snage oko 600 KS.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group