Amarok Power Concept

Volkswagen Commercial Vehicles su "reciklirali" Amarok Power Concept za Worthersee GTI skup, pretvorivši ga u pokretnu diskoteku...


Tovarni deo kamioneta je opremljen svom potrebnom opremom za žurke, a tu je i mobilni dj set sa preko 5000 vati snage. 

Pošto je u pitanju tuning događaj, Amarok Power dolazi i sa stilskim unapređenjima kao što je Dynamic Gray metalik boja visokog sjaja, Gunmetal retrovizori i 22oinčne felne sa 295/35 gumama, narandžasta kočiona klješta, crni i narandžasti detalji na vratima. Tu su i bi xenon farovi sa hromiranim detaljima i hromirani završeci auspuha. 

Unutra, Amarok Power ima sedišta prekrivena Nappa kožom u crnoj i narandžastoj boji, crnu Alcantaru preko volana i karbonske detalje. Tu je i silueta Amaroka na naslonima za glavu kao i motiv košnice. 

Ipak, glavni detalji su pozadi, a obuhvataju Xone : 92 Allen & Heath DJ equipment, Pioneer CDJ900NXS plajeri, dva VOID ACOUSTICS Impulse 3t spikera i Stasys Xair subwoofer. 

Amarok Power je i brz, a pokreće ga poslednja generacija 3.0 motora V6 TDI koji daje 268ks sa 600Nm obrtnog momenta. Povezan je na osmostepeni automatski menjač, a ubrzava od 0 do 100km/h za 7,9 sekundi, sa maksimalnom brzinom od 210km/h.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group