Alfin SUV

Čak i sam vrh automobilske industrije, kompanije kao što su Rolls Royce i Bentley ulaze u segment SUV automobila, nema iznenađenja u tome što i Alfa Romeo radi na svom modelu, i to ne samo jednom, nego na 2 crossovera...

 

Italijani spremaju SUV srednje veličine koji će biti povezan sa Maseratijevim Levante modelom, ali sa svojim stilom i dizajnom i koji će izaći na megdan modelima kao što su BMW X5 i Mercedes GLE. Očekuje se tokom 2018. godine, a glavna tržišta su Amerika i Kina, ali pre nego što ga vidimo, očekujemo da predstave kompakt sedan model, koji bi trebao da se pojavi najkasnije početkom 2017. 

U galeriji je automobil koji je primećen tokom testiranja u Evropi, a proizvodni model bi trebao da napada Audi Q5 i BMW X3. Razlog zašto izgleda kao "ugojeni" Fiat 500L je zato što je u pitanju početak testiranja dolazećeg kompakt SUV modela. Prošireni i produženi 500L nam ne govori ništa oko stila novog modela, ali nam daje ideju o dimenzijama. 

Veruje se da će SUV adaptirati arhitekturu Giulie, zajedno sa sličnom ponudom motora koji će sigurno obuhvatiti Alfin četvorocilindrični motor visoke snage, koji uskoro treba da se pojavi. Pored njega verovatno će se u ponudi naći i celokupna ponuda dizela. Da li će Alfa odlučiti da ponudi i Quadrifoglio V6 bi turbo, ostaje da vidimo. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group