Alfa Romeo GTV

Alfa Romeo ima posebno mesto u srcu svih ljubitelja automobila...


 

Za sve one za koje 4C nije bio dovoljno prostran, Alfa Romeo izgleda sprema nešto veće. Pominje se naslednik modela GTV koji će se sa većin dimenzijama suprotstaviti BMW seriji 4 i Audi 5 kupeu.

Inspiracija dolazi iz modela GV kupe sa sredine devedesetih, čije karakteristike možete lako da primetite. Dok je model 4C ima primese Ferrarija na prednjem delu, na ovom modelu se to ponavlja. 

Enterijeri koji su dugo gubili na kvalitetu, poslednjih godina su u zadnje vreme popravljeni, ali su i dalje iza nemačkih automobila. Ono što se očekuje u ovom modelu je neka mešavina 4C i Giulietta modela; 2+2 sedenje sa kožnim presvlakama, aluminijumom i karbonom. 

Ispod haube nalaziće se dve opcije, prva je turbo motor 1.75, a druga visoko tehnološki 3.0 V6 koji bi trebao da vrati staru slavu Alfinim motorima. Oba motora će biti povezana na manuelni šestostepeni menjač, ili na TCT automatik. Snaga će se prenositi na zadnju osovinu.

Malo je reći da se nadamo da su ovi navodi istina i da ćemo videti novo zlatno doba ovog italijanskog brenda. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group