Alfa Romeo Giulia - osnovni model

Obično kompanije predstave prvo osnovne verzije svojih novih modela, pa onda vremenom i performance edicije, ali Alfa Romeo je krenuo suprotno kada je u pitanju njihova nova Giulia...

 

Italijanska kompanija se vratila u kompakt sedan kategoriju sa prezentacijom Giulia Quadrifoglio Verde modela koji ispod haube ima 503ks iz turbo V6 motora. 

Šta je sa "običnim" kupcima koji ne žele, ili nemaju dovoljno da kupuju automobil sa performansama BMW M3? Alfa Romeo će i za njih imati rešenje, iako iz kompanije nema potvrda, osim da će u ponudi motora koji će ići uz Giuliu biti i novi turbo motor sa četiri cilindra i velike snage.

Četvorocilindrični benzinac bi trebao da bude u zapremini 2.0 i sa nekoliko verzija, moguće i sa snagom od preko 300ks u najjačoj verziji. Dizeli sa četiri i šest cilindara bi takođe trebalo da se nađu u ponudi. 

Što se tiče izgleda osnovne verzije modela Giulia, pokušajte da zamislite QV bez spojlera, velikih felni, i izduva sa 4 kraja, ili pogledajte skice koje je napravio Omniauto. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group