Alfa Romeo 4C Spider GTA

Alfa Romeo 4C je automobil koji izgleda odlično u kupe i Spider verziji, ali za neke 237ks na sportskom automobilu sa središnjem postavljenim motorom nije dovoljno...


 

Ima mnogo malih sportaša sa jačim motorima, pa mnogi fanovi smatraju da Alfa treba da napravi jači GTA model. 

Za sada nema zvaničnih informacija da li se i kada takav model planira, a jedan od razloga je što Alfa Romeo 4C GTA model drži u tajnosti, a drugi da Alfa smatra da je 4C dovoljno brz i da mu ne treba dodatna snaga. Da budemo iskreni, 4C kupe, ubrzava od 0 do 100km/h za 4,5 sekundi, što je ie nego dovoljno većini potencijalnih kupaca.

Ako ekipa iz Alfa Romea i razmišlja o 4C GTA modeli, kako bi on mogao da izgleda? Ne morate mnogo da razmišljate o tome, pošto verovatno neće doći do boljeg rezultata od majstora Photoshopa X-Tomi-ja. Zamislio je 4C GTA model sa agresivnijim branicima, masivnim zadnjim difuzorom, 4 izduva, crnim točkovima i nižom suspenzijom i većim kočnicama. 

 

 

Pored toga, naveo je da 1,75 motor može lako da se natera da daje 280ks, što bi smanjilo ubrzanje do 100km/h možda i ispod 4 sekunde. Ko ne bi želeo takav automobil?

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group