Škoda : Novi Superb je revolucija

Možda vam na slikama ne izgleda tako, ali nova Škoda Superb koja uskoro stiže je po rečima čelnika Škode, revolucija u dizajnu ovog brenda...


 

Da bi potkrepili ovu tvrdnju, Škoda je objavila novu skicu dizajna i prikazala zadnji deo automobila, koji ne mora da bude kao na proizvodnom modelu. Superb izgleda sportski od pozadi i sa odličnim proporcijama zahvaljujući novim zadnjim svetlima i linijama koje mu daju veoma definisan izgled.

Škoda je opisala novi Superb kao "sofisticiran, elegantan, dinamičan, diskretan, moderan i ekspresivan model", i kaže da će on donesti revoluciju među Škodine modele. 

Kao i novi VW Passat, Superb će biti baziran na MQB platformi, ali će imati veće međuosovinsko rastojanje za više prostora za putnike na zadnjem sedištu, ali će ostati ispod 5 metara dužine. 

 

 

Većina motora koji mogu da se nađu u ponudi za PAssat, će biti preneseni u Supeb, uključujući i 240 PS 2.0 bi turbo dizel, koji će biti povezan na manuelni, ili automatski DSG menjač i pokretati prednje, ili sva 4 točka. 

Novi Superb će imati premijer u Pragu sredinom februara 2015. Prodaja bi trebala da počne sredinom iste godine. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group