Škoda donosi Vision C u Kinu

Za Škodu, Kina je najveće tržište koje prokriva, pa češki porizvođač obraća posebnu pažnju na sajam u Guangzhou na koji će donesti svoju Vision C studiju...

 

Debitovanje Škodinog najbitnijeg koncept automobila u Kini, pokazuje ambicije ovog brenda na najvećem tržištu automobila na svetu. Pored studije, Škoda će predstaviti i celu ponudu sa kineskog tržišta. Osam modela je trenutno dosutpno tamo : Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Yeti, Yeti 4x4, Superb i Superb Combi. 

SAmo u 2014. godini, Škoda je duplirala broj modela koje proizvodi u Kini na šest vozila. Brend će nastaviti da razvija svoje prisustvo da bi povećali proizvodnju na najmanje 500 000 primeraka godišnje. U prvih 10 meseci 2014. godine, Škoda je isporučila 223 800 vozila kupcima u Kini, što je povećanje od 12,4% u odnosu na prethodnu godinu. Samo u oktobru, Škoda je povećala prodaju za 19,1%. 

Od 2007. kada je Škoda ušla na kinesko tržište, brend je prodao više od 1,2 miliona primeraka. Samo tri godine kasnije, Kina je postala tržište broj jedan za Škodu. Trenutno proizvode svoja vozila u tri grada u Kini : Ningbo, Anting i Yizheng. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group