2017 Jeep CUV

Vreme je za nov Jeep model, koji će preuzeti uloge dva stara modela, Compass i Patriot...

 

Ovaj potez bi FCA grupi trebao da sačuva milione dolara, a takođe i da poveća prodaju. Postavljen je između modela Renegade i Cherokee, a za sada nije objavljeno kako će se ovaj model zvati. 

Ove fotografije potvrđuju da je CUV u poslednji fazama razvoja i da se ispod kamuflaže verovatno nalazi proizbodni oblik ovog modela. 

Silueta podseća na spoj Land Rover Freelandera sa prednje strane i Range Rover Evoque od pozadi. Tek kada se ukloni kamuflaža videćemo unikatne detalje ovog modela. Već sada mogu da se nađu skice kako bi novi model mogao da izgleda na internetu, koje su uradili nezavisni dizajneri prema svojim viđenjima. 

Novi model će se kretati na proširenoj i produženoj FCA Fiat Small platformi, koja je osnova za više modela, kao što su Fiat 500L i 500X, Jeep Renegade i Alfa Romeo MiTo. 

Ponuda motora bi trebala da obuhvati i novi 2.0 turbo sa direktnim ubrizgavanjem, verovatno dostupnim sa šestostepenim manuelnim prenosom i FCA devetostepenim automatikom, dok će osnovni modeli verovatno imati pogon na prednje točkove. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group