2016 Audi A4 Allroad skice

Audijev recept za Allroad modele je poznat svima: uzmite postojeći karavan model, povećajte mu visinu, dodajte Quattro pogon na sva četiri točka i neke dodatke na karoseriju...


 

Allroad avantura je počela sa drugom generacijom A6 modela još 1999. godine, a isti tretman je dobio i A4 Avant model od 2009. Ne očekujemo da će Audi prestati da nudi A4 Allroad Quattro sada kada je otkrivena nova generacija A4 modela, a isto tako misli i Photoshop majstor Remco Meulendijk. 

Napravio je skice novog A4 Allroad modela, koji je baziran na A4 Avant verziji, što znači da će vam ove skice dati prilično jasnu sliku kako će proizvodni model izgledati. Da budemo iskreni, malo toga Audi može da uradi što bi nas iznenadilo kada je u pitanju A4 Allroad Quattro. 

 

 

Jednka iznenađujuće je i da će novi model imati daleko jaču konkurenciju nego ikada, sa modelima kao što su Volvo V60 Cross Country, VW Passat Alltrack, koji se sada bore za isti deo tržišta.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group