Uništen Gallardo Super Trofeo Stradale

Indoneziji ne fali superautomobila, ali stvari nisu uvek glamurozne, a kao primer je tu ovaj mladi vozač i njegov Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale...


 

Vozač ovog egzotičnog automobila ima 24 godine i prema navodima se trkao sa Ferrarijem, kada je izgubio kontrolu nad automobilom. Automobil je sleteo sa puta i udario nekoliko pešaka, od kojih su mnogi povređeni, a jedan je i poginuo. Automobil se zaustavio tek kada je udario u drvo. 

 

 

Lokalni mediji jaljaju da Wiyan Lautner, vozač italijanskog automobila, nije bio pod uticajem alkohola, ni droge. Vlasti pokušavaju da utvrde brzinu kojom se automobil kretao u trenutku nesreće, a već su kontaktirali Lamborghini kako bi im poslao stručnu osobu da im pomogne u istrazi ovog incidenta. 

 

 

Ograničena Gallardo serija je prošla sa velikim oštećenjem prednjeg dela, koji više nije prepoznatljiv, a takođe su velika oštećenja na desnoj strani i pozadi. Ovaj automobil je proizveden u samo 150 primeraka, svaki je lakši 70kg u odnosu na standardni model i dolaze sa motorom V10 sa 570PS ispod haube, koji možete naći i u Superleggera modelu. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group