Ukradeni Bondovi automobili

Prošle nedelje, reditelj Sam Mendes je objavio kasting za naredni film iz Džems Bond franšize, "Spectre", a Aston Martin je predstavio model DB10, koji će voziti najpoznatiji svetski špijun...

 

Danas, prema izveštaju New York Timesa, devet automobila, od toga 5 Range Rovera Sport, koji su bili u Nemačkoj u garaži blizu Dizeldorfa su ukradeni. Ovi automobili su čekali na transport na Alpe, gde se trenutno snimaju scene za film. "Svesni smo krađe nekoliko Range Rovera u Dizeldorfu", rekao je Land Rover u svojoj izjavi za medije, "u pitanju je kriminalni čin i policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti koje su do njega dovele". 

Producenti nisu još uvek objavili da li će krađa automobila dovesti do nekog odlaganja u snimanju filma, koji 24ti po redu u franšizi, a ni policija za sada nije dala nikakve izjave. 

Ovo definitivno nije bila dobra nedelja za novi Bondov film. Pored krađe, dogodio se i napad na Sonijevu bazu podataka, pa je došlo do curenja scenarija za "Spectre". 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group