Supra iz F&F na aukciji

Poslednji deo franšize Fast and Furious se nedavno pojavio na filmskim platnima, a Toyota Supra, koju je vozio pokojni Paul Walker, kao FBI agent Brian O’Conner, uskoro će se naću na aukciji…


Mecum Auctions će potencijalnim kupcima predstaviti Tojota Supru iz 1993. godine, koju su napravili legendarni Edi Paul i The Shark Shop iz El Segunda u Kaliforniji, specijalno za Fast and Furious film. Ovaj auto je korišćen u nekoliko scena uključujući i kultnu trku između Walkera i Vina Dizela.

Auto se trenutno nalazi u besprekornom stanju, a nedavno je pobedio kao najbolji u klasi na 2015 Detroit Autorami. Crvena Toyota obiluje  visokim performansama a neke od njih su: 2JZ-GE 3.0L/220 HP inline-6 motor, 5-brzinska transmisija, NOS/Holley Performance nitro oksid boce, APR krilo, Roll Cage, Bomex Body kit, Yokohama gume i Roadboy farovi za maglu.

Sudeći po Mecum aukcijskoj kući, početna cena će iznositi između 150 i 200 hiljada dolara, dok će se aukcija održati u Indianapolisu od 12.-17. maja.

muskimagazin.rs

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group