ST Suspensions

Kompanija je pronađena u Južnoj Kaliforniji krajem 70-ih godina prošlog veka...

 

Ova kompanija je izgradila svoju reputaciju kroz spiralne opruge i amortizere pomoću kojii su američki ,,muscle" automobili smanjivali svoju visinu sredinom 80-ih godina prošlog veka. Takođe, smanjivanje visine je bilo karakteristično i za automobile koji su se uvozili u Sjedinjene Američke Države u tom periodu. To je ujedno i razbilo uverenje da niska vožnja i bolje upravljanje podrazumevaju veliku buku i neudobnu vožnju.

Za entuzijaste modernih automobila sa visokim perofrmansama, ST Suspensions nudi, uz svoju amortizaciju, sistem gde se pritiskom na dugme može menjati visina i udobnost automobila. Takođe, komponente ST Suspensions kompanije se lako ugrađuju na fabričke opruge i amortizere. Kao i fabrički amortizeri, svi amortizeri iz Sport Tech linije ove kompanije rade bez ikakvih problema kada je visina automobila smanjena.

Za razliku od drugih organizacija koje prodaju delove i opremu za automobile, standardi CARiD-a su visoki koliko i vaši. Zato kompanija ST Suspensions ima proverenu istoriju zadovoljnih kupaca i kontrole kvaliteta. Njeni radnici testiraju spiralne opruge i amortizere na svojim automobilima, a to znači da možete biti sigurni u kvalitet delova koje dobijate od strane kompanije  ST Suspensions. Inače, ova kompanija nudi pristojnu cenu za svoje kvalitetne proizvode.

Uspeh ove kompanije je privukao mnoge entuzijaste, što je rezultiralo time da ova kompanija postane veoma poznata u Severnoj Americi. Pored toga, amortizacija kompanije ST Suspensions se može prilagoditi i na putu i na trkačkoj stazi. Zahvaljujući velikim testovima i performansama, vozači su u prilici da osete zadovoljstvo tokom vožnje.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group