Serija 7 - oličenje luksuza

Možda zbog svog pedigrea, poslednja reinkarnacija BMW 7 Series dobila je nagradu za 2016 World Luxury Car of the Year…


BMW je pobedio Audi Q7 i Volvo XC90, zbog svojih tehničkih inovacija, predivnog dizajna, luksuznog enterijera i lakoće upravljanja, što je i više nego dovoljno razloga za osvajanje prvog mesta. “Ovo je poznati model BMW brenda i on jednostavno mora biti epitom onoga što brend predstavlja po pitanju tehnologije, dizajna, performansi… ovaj model je novo lice u BMW porodici dizajna – a u isto vreme je sasvim klasičan”, izjavio je žiri.

Pored predivnog oblika, elegantni enterijer ovog automobila je vrhunski dizajniran, kao i njegov sistem mirisa koji se može programirati, unutrašnjost njegovog krova, koja može postati replika zvezdanog noćnog neba. Ipak, nešto uzbudljiviji su njegovi tehnološki aspekti. Ovaj model sada ima Laserlight farove, koji dosežu i do 600 m udaljenosti i smanjuju svoj intenzitet nakon što im se približi auto iz drugog pravca.

Njegove kompjuterske kontrole bile su vrela tema, pored touch screen ekrana i kontrola gestom i govorom za određene aspekte. Javljanje na telefon ili odbijanje poziva vrši se pomeranjem ruke, dok se pojačavanje ili smanjivanje zvuka vrši okretanjem prsta u vazduhu. Jednostavne glasovne komande dobile su primat u 7 Series modelu. Šta više, vozači sada mogu uživati u Remote Control Parking osobini, jer inteligentni senzori koje poseduje ovaj model, mogu automatski da ga parkiraju u garažu, pa čak i na najuže parking mesto, bez bojazni od sudara ili oštećenja.

Naravno, njegovi V-spoke točkovi od 20 inča privlače mnogo pažnje, a mogu dobiti i prilagođavanje. Imajte na umu da svaki automobil izgleda sjajno kada se dobro održava, pa ako posedujete ovaj model automobila, koristite brendirana sredstva za čišćenje njegovih felni i ostalih detalja koji su osetljivi na prljavštinu, kako bi oni što duže zadržali svoj luksuzni izgled i sjaj.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group