Savršena zelena Lancia Fulvia

Više slika

Više slika

Ne morate biti okoreli ljubitelj Lancia automobila kako biste cenili ovaj prelepi primerak modela Fulvia 1.3S, finiširan originalnom Verde Cascine bojom.

Automobil je njegovom vlasniku isporučen nov 1979. godine u Italiji i trenutno se nalazi kod trećeg po redu u Velikoj Britaniji od 2014.godine.

Na odometru stoji 108.000 pređenih kilometara i stanje modela se može opisati kao nepromenjeno sa novom vodenom pumpom, kleštima kočnica i svežim tečnostima koje su dodavane tokom godina.

Kombinacija ove vrste zelene boje i kožnog enterijera u boji duvana, jednostavno je neverovatna, sa kabinom koja gotovo i da ne pokazuje znakove korišćenja. Karoserija je blizu savršenog stanja, dok njeno dno i dalje poseduje veoma lep sloj zaštite.

Ispod haube se nalazi V4 motor čudnog ugla i 1,3 litara zapremine, koji kreira 90 ks u S modelima, kao što je ovaj koji vidite u galeriji. Veoma uzak ugao klipova dozvoljava upotrebu samo jedne glave cilindra, dok je sam motor postavljen pod uglom od 45 stepeni u prostoru ispred kabine.

Ova Fulvia dolazi sa originalnom servisnom knjižicom i vlasničkim prospektom koji se trenutno nalaze u Britaniji, ali njegov vlasnik plaća transport na bilo koje mesto u Evropi ukoliko je potrebno.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group