Rolls Royce analizira SUV segment

Od kada je Bentley odlučio da uvede svog SUV takmičara na tržište, Rolls Royce ne može više da ignoriše ovu situaciju...

 

 

Da budemo precizniji ovaj brend već planira svoje buduće akcije u ovom segmentu, kao i u crossoverima, za koje se očekuje da će obuhvatati polovinu prodatih automobila u budućnosti.

"Postoje dugoročne studije koje kažu da će polovina tržišta biti crossoveri i SUV-ovi. Naša je odgovornost da se time pozabavimo. Ozbiljno analiziramo ulazak Rolls Royce-a u ovo tržište," Peter Schwarzenbauer je rekao za Top Gear.

"Moramo da budemo ubeđeni da bi taj model bio pravi Rolls Royce. Ukoliko ne budemo ubeđeni, onda nećemo ni kretati sa daljim koracima. Pitanje je, da li se takav model uklapa u Rolls Royce brend? Slične dileme su u BMWu imali pre proizvodnje X5 modela, a bez sumnje i u Porscheu pre Cayenna."

Uzevši u obzir da su oba brenda napravila svoje SUV modele, ne sumnjamo da će slična situacija biti i sa RR, pogotovu što se Bentley odlučio na ovakav potez. Direktori su napomenuli da postoji mogućnost da u budućnosti vidimo i RR modele sa hibridnim sistemima.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group