Radulović - 30 godina BMW partner

Više slika

Više slika

Porodična firma Radulović, prodavac i serviser BMW vozila, proslavila je 30 godina poslovanja u Srbiji.

Davne 1985. servisna radionica u vlasništvu Dragana Radulovića, postala je ovlašćeni BMW servis. Ugovor je potpisan sa tadašnjim uvoznikom BMW vozila za Jugoslaviju, slovenačkim Tehnounionom.

Novi ugovor sa ljubljanskim Tehnounionom 1989. proširen je i na prodaju vozila. Ubrzo je usledio veoma zahtevan period ratova, sankcija i ekonomske krize, u kome Radulović preuzima celokupan posao održavanja i građenja BMW brenda i uspeva da održi vrhunsku uslugu.

Stečeno iskustvo i reputacija, 1996. godine rezultirali su zaključenjem prvog uvozničkog ugovora direktno sa kompanijom BMW. Uvoznički ugovor se obnavljao sve do 2007. kada funkciju uvoznika preuzima kompanija Delta Motors, a Radulović do danas ostaje diler (prodavac i serviser) za Beograd i Novi Sad.

Uprkos brojnim izazovima, kompanija Radulović je uspela da postane sinonim za BMW i održi kontinuitet čitavih 30 godina. Porodica Radulović na čelu firme sa timom zaposlenih ostaće dosledni misiji da svojim klijentima pruže najkvalitetniju uslugu i obezbede zadovoljstvo u vožnji.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group