Prvi proizvedeni LaFerrari je već u oglasima

Sportski egzotični automobili uvek dolaze sa visokom cenom...

Ona je još veća ako se radi o limitiranoj seriji poput Ferrarija LaFerrari koji će biti proizveden u svega 499 primeraka. Brend iz Maranella je sve njih već prodao po ceni od 1,3 miliona evra pa su mnogi zainteresovovani u ovom slučaju ostali kratkih rukava. Tu činjenicu pokušava da iskoristi nemački prodavac polovnih automobila Semco GmbH čiji je parking ovih dana obogaćen za prvi proizvedeni LaFerrari.

Prvi kupac najnovijeg Ferrarijevog ultra sportiste se već zasitio svoje nove igračke, pa je istu odlučio da proda nakon što je sa njom prešao tek 200 km. Kako ne bi sam tražio kupca automobil je prepustio u ruke društvu iz nemačkog Semco GmbH koje za njega sada traži vrtoglavih 2,38 miliona evra.

Koliko će dugo ovaj automobil stajati na njihovom parkingu teško je predvideti jer interesovanja za hibridnog sportistu sa 6,3 litarskim V12 motorom i elektromotorom koji obezbeđuju 963KS svakako ne nedostaje.

Fotografije: SEMCO

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group