Prošetajte kroz Kahn dizajn

Personalizacija automobila nije baš originalna ideja, a sama procedura zahteva posvećenost i hod po tankoj liniji koja razdvaja uspeh, od rezultata koji se neće dopasti nikome...

 

Kahn Design je pozvao novinare na turu po svom postrojenju kako bi bolje razumeli kako izgleda proces proizvodnje i koji su njihovi planovi za blisku budućnost. Sam parking ove kompanija pokazuje da se mnogo toga dešava unutra što niste očekivali, pa možete da vidite veći broj Wranglera i Defendera, ali i neočekivano par Maybacha, koji su tu parkirani. 

Na ulazu će vas dočekati impresivna kolekcija klasičnih automobila iz osamdesetih i devedesetih, većinom Ferrarija. Na drugom spratu su automobili kao što je Lamborghini Diablo, Aston Martin Vanquish, 1998 Bentley Brooklands R, pored Mercedesa SLR i 1968 Aston Martina DB6. 

 


Kahn je počeo kao kompanija koja je pravila felne, a sada nudi kompletno sređivanje vozila kao što su Range Roveri, Porschei, Audi modeli i drugi. Možete uzeti sve od ekskluzivnih točkova, boja, body kitova, sedišta, kožnog enterijera...

Chelsea truck Company je deo Kahn Design kompanije, a specijalizuje se za Defender i Wrangler modele. 

 




Chelsea Wide Track Land Rover Defender 110 je vidljiv na fotografijama. 



Od trenutka kada otvorite vrata Nappa koža je prvo što ćete ugledati, pa će vam trebati nekoliko trenutaka da primetite sve sitne detalje u ovoj kabini. 

ne oččekujte neku promenu na putu, jer ispod Fungus Green boje, nalazi se normalni 110 sa 122ks 2.2 TDCI motorom, mada je podignut za 5cm u odnosu na običan model. Tu su i novi točkovi sa većim gumama. 

 




Budućnost

Kahn planira da uđe na polje proizvodnje personalizovanih vozila, kao što je bilo najavljeno sa konceptom Longnose. Prednji deo je produžen za 400mm, što može da smesti čak i GMov 6.2 V8 motor. Posle toga se pojavio i Flying Huntsman 6x6 koncept u Ženevi, a kompanija je objavila da će ga praviti prema porudžbinama. 


Veliki projekat za njih je Vengeance, ekskluzivna verzija Aston Martin DB9 modela. 





O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group