Porsche SCG sa markom Volkswagen i Atletski savez Srbije proširuju saradnju

Više slika

Više slika

Kompanija Porsche SCG sa svojim brendom Volkswagen nastavlja i proširuje svoju dugogodišnju saradnju sa Atletskim Savezom Srbije u želji da pruži podršku u ostvarivanju vrhunskih rezultata.

Danas je u Volkswagen prodajno-servisnom centru Porsche Beograd Sever našoj proslavljenoj atletičarki Ivani Španović svečano predat na korišćenje novi Tiguan.

Rezultati koje je Ivana postigla do sada na mitinzima u Šangaju i Judžinu ulivaju veliku nadu da će na predstojećim olimpijskim igrama u Riju biti u vrhunskoj formi koja će joj obezbediti poziciju da se bori za najviši plasman. U njenim pripremama za osvajanje  vrha svetske atletske scene podržaće je marka Volkswagen sa svojim najnovijim dostignućem savremene tehnologije, modelom novi Tiguan.

Model Tiguan od 2007. godine, prodavan je u 170 zemalja širom sveta i proizveden je u 2,7 miliona primeraka. Osvajao je mnogobrojne nagrade za sigurnost, za bezbednost a 2016. godine najnoviji model, sa velikim brojem inovacija, osvojio je po peti put titulu najboljeg automobila sa pogonom na sva četiri točka.

Sa svim svojim kvalitetima novi Tiguan je pravi izbor za Ivanu Španović kao dragulja srpske atletike, koji će joj omogućiti uživanje u slobodnim trenucima između takmičenja i osvajanja medalja.

Kompanija Porsche SCG nastavlja da podržava sportiste u Srbiji i doprinosi motivaciji u postizanju vrhunskih rezultata kojih će zasigurno biti još mnogo.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group