Porsche Autostadt Pavilion

Više slika

Više slika

Svaki automobilski brend koji je dostigao određeni nivo mora da ima i svoj muzej...

 

Porsche je jedan od tih brendova, a kao deo Volkswagen grupe, predstavljen je i u Autostadtu. Njihova prezentacija u ovom objektu je sada drastično proširena u renoviranom paviljonu. 

Ako niste čuli za Autostadt, u pitanju je objekat za posetioce koji je povezan sa glavnom kompanijom VW-a, u sedištu u Wolfsburgu, u Nemačkoj. 

Pored raznih atrakcija nalaze se i paviljoni za svaki brend koji je u vlasništvu ove grupe (Bentley i Bugatti su dobili zajednički Premium Clubhouse). 

Porsche paviljon je otvoren 2012. godine nakon spajanja ova dva brenda i dobio je razne nagrade za svoj dizajn. Sada je kompletno renoviran i povećan skoro 6 puta. 

U proširenom prostoru, Porsche prikazuje postavku od 28 legendarnih modela kao i aktuelnih u skali 1:3, od 356 i 718 RS 60 Spyder, do poslednjeg 911, 718 i Panamere. 

Tu je posebna izložba posvećena 919 Hybrid modelu koji je dominirao na Le Mansu, kao i FIA World Endurance šampionatu, a i dve specijalne izložbe ove godine. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group