Peugeot 108 i 208 - uzbudljiva gradska vožnja za 112 evra mesečno

Više slika

Više slika

Ekskluzivni uvoznik Peugeot vozila za Srbiju I Crnu Goru pokrenuo je akciju za dva modela ,stvorena za gradsku vožnju. Prefinjenog dizajna I sa brižljivo odabranim detaljima Peugeot 108 I 208 nikoga na ulici neće ostaviti ravnodušnim.
 
Najprodavaniji Peugeot model koji je pre godinu dana restilizovan, na akciji je dostupan za 124 evra mesečno u Active paketu opreme sa 1.2 Puretech benzinskim motorom od 82 ks. Svojom restilizacijom 208 je dobio novi sportski karakter kao i Peugeot i-cockpit koji pored svog kvaliteta i prefinjenosti omogućava da sve bude na dohvat ruke. Paket opreme za model koji je na akciji uključuje klima uređaj, ekran osetljiv na dodir od 7” sa komandama na volanu, šest zvučnika, USB I bluetooth, LED dnevna svetla, svetla za maglu, šest vazdušnih jastuka, tempomat.
 
Najmanji model u gami koji odiše elegantnim dizajnom, Peugeot 108, tokom ove akcije dostupan je svim ljubiteljima malih automobila za 112 evra mesečno putem lizinga, sa benzinskim motorom od 1.000 kubika i 68 ks. Automobil koji karakterišu dinamičmne linije i odvažan dizajn u srednjem paketu opreme sadrži klima uređaj, metalik boju, LED svetla, svetla za maglu, kožni volan i ručicu menjača, bluetooth, USB, šest vazdušnih jastuka, tempomat.
 
Kupovina putem finansijskog lizinga podrazumeva učešće od 30% i rok otplate od 6 godina.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group