Ovo je verovatno najlepši Lamborghini ikada

Više slika

Više slika

Modeli kompanije Lamborghini poseduju moćnu naviku da teže ka savršenom izgledu...

Automobili italijanskog proizvođača veoma često dobijaju takvu vrstu farbe koja idealno akcentuje njihove dramatične linije, ali je ovaj koji vam danas predstavljamo je mnogo elegantniji i prema onome što vidimo, ovaj model bez ikakvih problema može biti najlepši od svih sa kojima smo do sada imali prilike da se susretnemo.

Ono ušta gledate jeste model Aventador, ali naravno, ne bilo koji Aventador. Ovo je Miura Homage edicija i jedan od 50 modela koji su kreirani kako bi proslavili pola veka od lansiranja najikoničnijeg i najproduktivnijeg modela ove kompanije.

Miura Homage edicija kreirana je u Ad Personam odeljenju fabrike Sant Agata i dolazila je u šemi boja sa dva tona koji su inspirisani originalom. Automobil takođe sadrži mat metalik točkove sa dvadeset inča napred i dvadeset jednim inčem na zadnjoj osovini, koji se takođe potpuno uklapaju u nižu karoseriju i specifično finiširan enterijer.

Samo 50 primeraka je kreirano ikada i većina koju smo do sada videli, posedovala je veoma suptilne i dopadljive kombinacije boja. Međutim, ovaj posebni je daleko elegantniji.

Prepoznatljivo obojen u tamno plavu i srebrnu boju sa braon i crnim enterijerom, automobil poseduje nešto drugačiji pristup za razliku od crvene i zlatne, crne i zlatne ili svetlo zelene i srebrne kombinacije koje smo mogli videti do danas. Možda ovaj pristup više leži kompniji Bugatti nego Lamborghini, ali je njegov rezultat potpuno jasan.

Sa samo sto milja na odometru, automobil gotovo da je u fabričkom stanju. Predstavništvo u Njuport Biču traži gotovo pola miliona dolara za ovaj model, što je 100 hiljada više nego što proizvođač naplaćuje za bazni model Aventador kupe ovih dana. Ali, pored svega, ovaj specijalni model mnogo bolje održava cenu i čak je mnogo više dodao svojoj vrednosti tokom vremena, a ne moramo ni pominjati njegov unikatan i izvanredan izgled.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group