Novi Fiat 500 - cene, detalji i galerija

Fiat je objavio cene i detalje za novi model za britansko tržište...

 

Novi Fiat 500 je najvažniji model iz Fiata u ovom trenutku, sa prodajom od preko 1.5 miliona primeraka za 8 godina. Redizajn nije doneo nikakva iznenađenja, kao što se očekivalo, a oblik je ostao isti, obeležavajući jedan od najuspešniji oživljavanja starih modela u skorijoj automobilskoj istoriji. 

Promena svetala i napred i nazad i druge suptilne promene su donele više nego dovoljno novina za eksterijer. Fiat tvrdi da je više od 1800 promena napravljeno u tranziciji od starog ka novom modelu. 

Kupci sada modu da biraju između šest specijalnih pastelnih nijansi, pet metalik boja i Urban belog finiša. Za one koji žele više, Fiat nudi Second Skin program koji vam omogućava da personalizujete svoj Fiat 500, što obuhvata crno-žutu i crno-crvene varijante i doalzi sa dve opcije šare. 

 

 

Enterijer je dobio integrisani Uconnect infotainment sistem, sa opcijom TomTom satelitske navigacije sa cenom od 600 funti na Pop i Pop Star modelima, a 350 funti na Lounge modelima. Instrument klaster je zadržao analogne satiće, kao i TFT ekran od sedam inča, koji je opcija za Lounge modele sa cenom od 250 funti. 

Enterijer dolazi u 10 različitih kombinacija boja, sa Frau kožnom opcijom. Centralna konzola je dobila držače za čaše, USB i Aux port su premešteni, kao i 12V utičnica, a Fiat je dodao bolju izolaciju od spoljnog zvuka.

Motori koji su u skladu sa Euro 6 normama, sada su u ponudi sa petostepnim i šestotepenim manuelnim prenosima, a opcija je Dualogic prenos. Motori će na lasniranju biti ponuđeni kao 69ks 1.2 i Twin Air turbo sa 85 i 105 ks varijantama. Kasnije će doći i najpotentnija verzija Fiata 500, sa ubrzanjem od 0 do 100km/h za 10 sekundi, dok se Abarth verzija očekuje kasnije ove godine. 

Mopar je već izbacio široku ponudu dodataka za model 500 za one koji žele da dodatno personalizuju svoj model, pa su tu i Vintage točkovi, hromirani detalji i drugo...

Početna cena za ovaj model u Britaniji u verziji 1.2 će biti 10 890 funti.

O.:R

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group