Novi direktor Alfa Romea

FCA je postavila Reida Biglanda kao novog direktora Alfa Romea i Maseratija, umesto Haralda Westera...


 

Kanađanin će ostati i na prethodnoj poziciji, kao direktor prodaje u Kanadi i Americi za FCa, dok će Harald Wester da nastavi karijeru kao tehnički direktor u FCA grupi. 

"Zahvalan sam na poslu koji je Harald odradi u poslednjih nekoliko godina u postavljanju odlične osnove za ova dva premijum brenda i što je kulminiralo lansiranjem Maserati Levante modela, kao i Alfa Romeo Giulia", rekao je Sergio Marchiionne u izjavi. 

"Vreme je da se naši napori prema globalnoj ekspanziji ova dva brenda pojačaju, a ne možemo da pomislimo ni na koga boljeg od Reida da ispuni tu misiju. Reid ima odlične rezultate u povećanju prodaje i udela u tržištu u Americi i Kanadi u poslednjih 7 godina koliko je u FCA, kao i kod pozicioniranja Dodge i RAM brendova", dodao je. 

 

 

Promena dolazi u trenutku kada Alfa Romeo i Maserati produžuju svoje planove i odlažu neke modele, a Giulia je lansirana pet meseci kasnije od originalnog datuma. Levante čak godinu dana. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group