Neustrašivi duh ne poznaje granice

Neustrašivi motorista je snimio svoj skok preko jedne sekcije autoputa u Riversajd Kauntiju...

Snimak koji je zvanično postavljen na instagram, prikazuje vozača koji preskače saobraćaj nakon kreiranja zemljanih rampi sa obe strane ove deonice.

Kao što je bilo očekivano, lokalni zvaničnici nisu celokupnu kaskadu prihvatili olako i brzo su blokirali i prekrili rampu buldožerima i bagerima.

Organi reda tvrde da je u ovom slučaju sigurno prekršen lokalni zakoni, dok se između svih tačaka nalazi i neodgovorna vožnja, ali pošto vozačev identitet ne može biti određen na snimku, podizanje optužnice se može pokazati kao veoma teško.

Međutim, na novinarsko pitanje, da li se bilo kakav zločin desio, lokalno odeljenje policije, odnosno njen zamenik šerifa Armando Munjoz, izjavio je: „Ukoliko gledamo u nešto na taj način, potrebna nam je žrtva, a mi je trenutno nemamo.“

Posmatrajući ovu kaskadu iz svakog ugla, nije potrebno preterano razmišljanje kako bi se shvatilo da je nešto definitivno moglo da pođe po zlu, pored maksimalnih bezbednosnih priprema vozača i njegovog očiglednog iskustva. Na primer, moglo je da dođe do mehaničkog kvara na motociklu prilikom zaleta na rampi, nakon čega bi vozač mogao da sleti pravo na saobraćajnicu ispod, ugrožavajući na taj način svoj život, ali i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Na svu sreću sve je prošlo kako treba, a ovaj neustrašivi motorista je napravio savršen snimak koji uspeva samo nekoliko puta u životu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group