Neprikosnoveni Audi S8

Više slika

Više slika

Sa samo 45.000 km na odometru, ovaj doterani Audi S8 nudi V10 motor sa 5,2 litra zapremine kompanije Lamborghini, po ceni koju je potrebno izdvojiti za srednji porodični automobil.

Sudeći prema kompaniji Bring a Trailer ad, ovaj S8 iz 2007. godine sadrži integrisanu radarsku detekciju i redizajniran prednji deo, ali i opcije kao što su Bang & Olufsen audio uređaj, kožne presvlake u dva tona i premijum paket kompanije Audi.

U terminima snage, ovaj Audi S8 posedjuje 444 ks i 540 Nm obrnog momenta. Na pravoj liniji njemu je potrebno svega 5,1 sekundu da dostigne sto na sat iz stanja mirovanja, pre nego što ubrza na elektronski limitiranih 250 km/h. Ovo je u svakom slučaju dosta brže od prosečnog porodičnog salona.

Svako ko pomisli da je ovaj S8 nije dovoljno sportski kako bi bio tako vožen, mora znati da je on zapravo za 0,3 km/h sporiji od mnogo manjeg RS4 modela i u svakom segmentu se može nositi sa bilo kojim Audi sportakom na poligonu ili trkačkoj stazi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group