Napravite svoj VW Passat

Linija između luksuznih automobila i "standardnih" više nije "zid"...

 

Dizajn, izgled, tehnologija, kvalitetni materijali su detalji koji definišu klasu, a oni polako postaju dostupni u svim klasama automobila, pa samim time izbor ne postaje lakši, već naprotiv, daleko teži. 

Ako gledate ponudu tržište tražeći nešto što bi bilo luksuzni automobil, a opet sa druge strane odličan porodični auto, a čak i sportski seda, ne možete da ignorišete novi model VW Passata. 

Ako nam ne verujete, samo pogledajte konfigurator koji je nemačka komapnija ponudila za svoj novi model. Sa njima možete da kreirate različite automobile, sa različitim ulogama.

Na primer, ako svom zaposlenom date službeni Trendline model, bez kože i 140ks dizel motorom povezanim na manuelni menjač, neće imati ništa protiv. I dalje će biti udoban, prostran - savršen za prevoz robe i svega ostalog potrebnog. Isti automobil može da se koristi i kao taksi, ali ipak ne bi bio dovoljno luksuzan za limuzinu, što ćete lako rešiti izborom Highline verzije.

O.R.

 

http://app.volkswagen.de/ihdcc/de/configurator.html

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group