Najmanje prodajno mesto na svetu nalazi se u telefonskoj govornici

Više slika

Više slika

Predstavljamo vam nešto što do sada definitivno niste imali priliku da vidite...

U normalnim okolnostima ne bismo ni pokrivali priču o otvaranju novog predstavništva bilo kog proizvođača automobila, osim, ukoliko se radi o veoma egzotičnom brendu koji je odlučio da proširi svoje poslovanje u nekoj drugoj zemlji.

Međutim, otvaranje najmanjeg predstavništva na svetu ni pod kojim uslovima ne može proći neopaženo, posebno kada se radi o legendarnoj i tradicionalnoj londonskoj telefonskoj govornici. Jedinica K6 serije otvara biće potpuno osposobljena za poslovanje 12. septembra na Rasel Skveru i pretvorena je u onlajn salon kompanije Peugeot.

Kupci jednostavno mogu ući u ovu telefonsku govornicu i upotrebom e-commerce 'Order Online' sistema, poruče svoje vozilo ili jednostavno razgledaju, nakon dobijanja posebnog koda i upotrebom sajta francuske kompanije. Kada se jednom nađu u kabini, kupci mogu pronaći tablet računar  spojen sa e-commerce portalom, a na njemu mogu surfovati, konfigurisati, finansirati i poručiti novi automobil u samo nekoliko minuta.

"Pre ne toliko mnogo godina, proces kupovine novog automobila uključivao je čitanje brojne štampane literature i putovanje po različitim predstavništvima željenog brenda. Sada, uprkos tome što je automobil druga najveća kupovina koju ljudi izvršavaju tokom svog života, ona može biti izvršena bilo gde, čak iz telefonske govornice", izjavio je generalni direktor francuskog brenda David Pel.

Onlajn sistem naručivanja kompanije trenutno je potpuno funkcionalan i prve porudžbine će biti postavljene na sajt unutar 12 sati nakon što on bude lansiran. Do tada, gotovo milion korisnika kompletiralo je više nego 134.000 konfiguracija automobila i primilo više od 35.000 delova razmene vrednosti.

Najpopularniji automobil za naručivanje preko ovog sistema je Peugeot 208 i računa se po dva na svakih pet vozila koja su kupljena.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group