Najbolji automobili 2014

Prema časopisu Auto motor und sport, prvih osam mesta na listi je pripalo automobilima iz VW grupe...


 

Zahvaljujući glasovima čitalaca čiste pobede za Volkswagen Golf, Seat Ibizu, Alhambru, Škoda Octaviju, Superb, Porsche 911, Porsche 911 Cabriolet i Multivan.

Izbor čitalaca 'Najbolji automobili' održan je 38. put, gde je 115.000 čitalaca učestvovalo u izboru putem glasačkih listića, ili putem online stranice, a u prvom krugu birao se najbolji automobil u 10 kategorija, dok je drugi krug namenjen za najbolja uvozna vozila.

Prebrojavanje rezultata povereno je spoljnoj specijalizovanoj agenciji za ispitivanja tržišta. Osim glasačkih listića koji su zaštićeni od falsifikovanja takođe su se i odgovori online učesnika mogli besprekorno dokumentovati zahvaljujući odgovarajućim protokolima. U izboru 'Najbolji automobili 2014.' marka Volkswagen pobedila je kao i u prethodnim godinama u kompaktnoj klasi sa Golfom. Ovaj bestseller godinama je uverljivo najomiljenije i najuspešnije vozilo u Evropi.

Marka sportskih automobila Porsche nagrađena je od strane čitalaca sa dva prva mesta: najboljim 'Sportskim vozilom' proglašen je Porsche 911; u kategoriji 'Kabrioleti' pobedio je Porsche 911 Cabriolet. Titula 'Najboljeg van vozila' pripala je ponovno Multivanu iz Volkswagen vozila. Mnogostrana i prostrana limuzina pobedila je u dvoboju sa Volkswagen Touranom koji je zauzeo drugo mesto u ovoj kategoriji.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group