Motorom u gepek automobila


Motociklističke nezgode pri velikim brzinama, gotovo nikada ne završe dobro po vozača...

To što je ovaj momak uspeo da u stilu spajdermena sleti na gepek vozila, donekle predstavlja pravo čudo koje kao da je neka sila izvela.

Pre svega moramo znati da se većina saobraćajnih nezgoda dešava zbog velike brzine i nedostatka budnosti. Iako je automobil gotovo mileo iza drugog vozila u traci, vozač motora nije krenuo da koči sve dok nije bilo kasno.

Inercija udesa je katapultirala motciklistu napred i na gepek automobila u koloni, što je, moramo istaći, u tom trenutku verovatno bio najbolji mogući scenario koji se mogao zamisliti.

Nakon udara, automobil nastavlja svojim putem još desetak sekundi pre nego što se zaustavio, pružajući mogućnost uzdrmanom motociklisti da bezbedno siđe. Kada je vozač automobila izašao, njih dvojica su razmenili nekoliko reči, dok je motorista bio vidno besan, što je krajnje neprihvatljivo, imajući u vidu da je definitivno svestan šta se upravo dogodilo.

Sigurno je potpuno svestan koliko je srećan što uopšte ima priliku da stoji i svađa se sa drugim čovekom čiji je auto udario.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group