MiTo i Giulietta idu u istoriju?

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) će otkriti čak sedam novih modela u pokušaju da poećaju prodaju ovog italijanskog brenda...

 

Prema izveštaju koji je objavio nemački Auto Bild, koji nije otkrio izvore, Alfa Romeo će lansirati kabriolet Spider do 2016. pratiće ga sedan i karavan verzije Giulia i Alfetta modela 2017. i 2018.

Giulia sedam će se takmičiti sa serijom 3 BMW, dok će Alfetta biti rival BMW seriji 5. Pored ovih modela Alfa Romeo planira dva crossovera, kompakt verziju i jednu veću, koje su najavljene za 2017. i 2018. Što se tiče trenutne ponude Alfa Romea, izveštaj kaže da će MiTo i Giulietta dobiti zamene brže nego što se očekivalo. 

FCA pokušava da dostigne prodaju od minimum 500,000 prodatih primeraka godišnje, od 100 000 koliko je prodato u 2013. Izveštaj ne pominje vremenski period u kojem bi ovo trebali da bude postignuto. FCA za sada nije komentarisao izveštaj, ali se očekuje njihovo otkrivanje plana rada 6. maja kada bi trebali da objave investicije i nove modele za naredne 3 godine.

Ponovno lansiranje Alfa Romeo brenda je jedan od ključnih momenata FCA taktike da se vrate profitu u Evropi do kraja 2016. godine. Od Alfa Romeo branda se očekuje da donese globalni profil, koji Fiat ne može da iznese, a i daleko veću prodaju od top ponude koju čini Maserati. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group