Milanska policija konfiskovala Ferrari

Više slika

Više slika

Italijanska policija odlučila je da nauči loše momke da se zločin ne isplati...

Pre dve godine, lokalna policija grada Milana konfiskovala je od italijanske mafije Ferrari 458 Spider i odlučila da ga transformiše u potpunosti. Uz pomoć lokalne radionice Carrozzeria Marazzi Caronno Pertusella, koji su ponudili svoje usluge pro bono, ovaj italijanski superautomobil sada nosi policijske oznake i boje!

Automobil će biti korišćen za obrazovne svrhe u ovom gradu, odnosno koristiće ga da decu uče da se zločin nikako ne isplati, a biće i dokaz da vlada ove zemlje ima moć da zapleni imovinu onih koji učestvuju u kriminalnim aktivnostima.

Milanska policija je konfiskovala 29 Ferrari automobila i tri motora učesnika organizovanog kriminala, a svaki od njih će biti korišćen za slične policijske aktivnosti u gradu. Pored toga, policija Rima dobila je drugi Huracan model od Lamborghni kompanije, za patrolu autoputem i hitni medicinski transport.

Pored policijskih obeležja, Lambroghini je dodao kompjuter sa tabletom, pregrade za pištolje, opremu za snimanje, policijsku sirenu i prtljažnik sa frižiderom u kom se mogu transportovati organi i defibrilator.

Ipak, policija u Dubaiju je apsolutni vladar kada govorimo o super i hiper automobilima u floti, jer poseduju Bugatti Veyron, Aston Martin One-77, Mercedes SLS AMG i Lamborghini Aventador.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group