Le Blank dobio 2 miliona funti za Top Gear

Više slika

Više slika

Čuven po ulozi Džoija Tribijanija, ovaj glumac mora da je zadovoljan…

Kako se na kraju ispostavilo, pokušaj BBC da Džeremija Klarksona nauči skromnosti je dosta koštao. Nakon što su pokušali da kreiraju svoju emisiju sa nekadašnjim voditeljem Krisom Evansom, što je kao rezultat imao drastičan pad u gledanosti i loše kritike, on nije dobio novu ponudu za rad na Tog Gear emisiji.

Umesto toga, kao što smo već znali, njegova zamena je potencijalno bio Met Le Blank, što je sada i potvrđeno. Kako kažu iz BBC, Le Blank je potpisao ugovor vredan 2 miliona funti da tokom sledeće dve sezone bude voditelj Top Gear emisije.

Le Blank može zahvaliti svom iskustvu pred kamerama, a i svom šarmantnom humoru na ovoj prilici. Iako ljubitelji automobila tvrde da bi se u ulozi bolje snašao neki zreliji poznavalac automobila, iz BBC nas podsećaju da je humor nezaobilazni deo Top Geara, gde su superautomobili skupoceni i poželjni rekviziti za igru.

Sa deset godina iskustvai 236 snimljenih glumačkih epizoda serije Prijatelji, naš voljeni Džoi Tribijani će se sigurno dobro snaći u ovoj emisiji. Jedini problem koji može da ima je visoko postavljena granica, jer voditelji poput Džeremija Klarksona, Džejmsa Meja i Ričarda Hamonda ne mogu tek tako biti zamenjeni.

Čisto sumnjamo da ćemo ikada videti takav harizmatični trio u ovoj emisiji, ali se možemo nadati poboljšanju u odnosu na debakl koji nam je priredio Kris Evans. U početku, BBC je oklevao sa Le Blankovim zahtevima za honoroar, ali su na kraju pristali na njegove uslove.

Prva epizoda sa Džoijem u glavnoj ulozi debitovaće 18. Novembra, a mi svakako jedva čekamo da je pogledamo!

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group