Lamborghini Huracan postaje pratnja avionima


Italijani su veoma ponosni na vozila koja proizvode i upravo zbog toga su među najkvalitetnijima, posebno kada je reč o superautomobilima.

Sa time na umu, internacionalnim posetiocima Bolonje će se od sada na aerodromu ukazivati dobrodošlica u grad Lamborghini Huracan "Follow Me" vozilom.

Automobil je dizajnirala firma Centro Stile dizajn koja se nalazi u okviru italijanskog brenda i biće korišćen na bolonjskom Guglielmo Marconi aerodromu od početka sledeće godine. Naravno da ovo uopšte nije potrebno, ali je toliko lepo i potpuno italijanski.

Karoserija ovog superautomoobila je urađena u svetlo žutoj šemi boja zajedno sa crnim, kockastim obrascima i siluetom gradskog pejzaža na vratima. Izgled vozila je kompletiran linijom obligatornog svetla koje ga dodatno ističe na pisti.

Na pravoj liniji, model Huracan može da dostigne i prestigne brzine uzletanja najvećih komercijalnih aviona koji danas postoje. To bi bila trka koju definitivno vredi videti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group