Lamborghini Huracan je novi ruski heroj


Pružite nekome pedalj on će napraviti kilometar ili, u automobilskim terminima, pružite nekome standardan automobil on će ga učiniti još bržim.

Tjuning oprema je dostupna u određenim formama za većinu modela automobila koje možete zamisliti i ta se lista, naravno, produžava na superautomobile kao što je Lamborghini Huracan takođe.

Uprkos tome što je jedan od najbržih automobila industrije trenutno na tržištu, tjuner je bio fasciniran V10 motorom ovog superautomobila od momenta kada je premijerno prikazan svetu 2014. godine.

Ovaj posebni Huracan koji vam predstavljamo izgleda kao dete Zelenog Zuba i Betmobila, opremljen je parom turbo punjenja tako da je kao konačan rezultat iz motora istisnuto 1.439 ks i poslato na sva četiri točka, što je i više nego dovoljno da Bugatti Chiron ustukne preplašen. Nedavno je ovaj automobil zabeležio sprint od 400 metara u roku od 8,3 sekunde.

Međutim, ostavljeno je još prostora za fino tjuniranje, tako da ovaj Huracan može da premaši svoj rekord i uroni u zonu od 7 sekundi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group