Kupci spremni da plate i 1 milion preko za LaFerrari

Da li biste bili spremni da platite duplu cenu za automobil, samo da biste bili sigurni da ćete ga dobiti? 

 

Prema analizi tržišta superautomobila koje je napravio Oracle Finance, kupci modela LaFerrari su spremni da plate 1 milion funti preko cene automobila koja je 1,2 miliona funti da bi bili sigurni da će dobiti svoj primerak. 

Ferrari će napraviti samo 499 primeraka LaFerrarija, koji iako ima cenu koja ga čini nedostupnim za 99,9% svetske populacije, konkurencija da biste dobili jedan primerak je veoma jaka. 

"Trenutno je ludnica među kupcima, a ništa ne pokazuje koliko je interesovanje za ovaj model, kao cena od 1 milion funti da bi sebi obezbedili primerak", rekao je Peter Brook, Oracle Finance direktor. Dodao je da je cena za prethodnika LaFerrarija, Enzo, duplirana u poslednjih par godina. 

Sa ovom pretplatničkom cenom od 1 milion koju su kupci spremni da plate za LaFerrari, je tri puta više od onoga što su spremni da daju za McLaren P1, ili za Porsche 918 Spyder. Naravno, svi kupci LaFerrari modela očekuju da cena ovog modela poraste u narednih nekoliko godina. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group