Koliko biste dali za ovaj krš?

Više slika

Više slika

Ova zarđala hrpa metala vredi više nego što biste i u najluđim snovima pomislili...

Svako normalan ko vidi vozilo u ovakvom stanju prvo što pomisli jeste kako mu je mesto na najbližem otpadu ili u presi za gvožđe.

Ali, to nije slučaj sa ovom količinom rđe, jer je ona nekada predstavljala formu popularnog Bus modela nemačke kompanije, a pošto je ova olupina verzija legende sa 23 prozora, možete pretpostaviti da je bez ikakvih problema ponuđena na prodaju.

Automobil je u toliko lošem stanju da je nemoguće pronaći jedan panel karoserije koji nije istrulio, ali i pored toga, prodavac veruje da on u stvari poseduje voma vredan projekat za restauraciju.

„Svi konstantno viđamo obvakve buseve koji se prodaju za 150 ili 200.000 pa naviše onda kada su potpuno restaurirani, što samo dovodi do zaključka da je ovo veoma vredna i profitabilna restauracija“, objasnio je prodavac u svom oglasu na eBay-u. Svaki panel karoserije zahteva mukotrpnu reparaciju, ali je sa druge strane projekat kao takav na kraju daleko isplativiji i delovi su dostupni na tržištu, a potrebno je samo da znate šta i gde tražite.“

Dobro, istina je da restaurirani Bus modeli menjaju vlasnike za ogromne sume novca poslednjih nekoliko godina, ali su u poslednje vreme jasno vidljivi znaci opadanja tržišne potražnje, makar u krajnjem vrhu spektruma.

Automobil koji možete videti u našoj galeriji, bukvalno ne poseduje pod, što je idealno za Kremenka i Kamenka, ali fotografije takođe otkrivaju da u suštini ne postoji mnogo toga sa čim se može raditi, osim veoma važne činjenice da je ovo originalni model čuvenog serijala koji je obeležio decenije koje su za nama.

Nekoliko dana je ostalo do završetka atkcijske prodaje, a vodeća ponuda je, verovali ili ne, vredna čak 10.000 $, što je za jedan bivši automobil kao što je ovaj izuzetno visoka svota novca, koju su neki ljudi, normalni ili ne, ipak spremni da izdvoje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group