Kolekcionar otvorio vrata svoje neverovatne kolekcije BMW automobila.

Šta znači biti kolekcionar automobila? Skupljati automobile, sređivati ih, istraživati i sa ljubavlju voditi računa o njima. Upravo takva strast pokreće vlasnika ove neverovatne kolekcije vremešnih BMW vozila.

Ova do sada nepoznata kolekcija BMW vozila nalazi se u južnoj Kaliforniji, a vlasnik nije želeo da otkrije svoj identitet. Ono što je važno, imamo priliku da pogledamo kolekciju ovog čoveka, sačinjenu od njegovih omiljenih modela, uključujući i ultra retke primerke koje bi i BMW voleo da poseduje.
Kolekcija sadrži 45 automobila među kojima je i model 700RS, jedan od ukupna dva proizvedena primerka. Jedan se nalazi u vlasništvu ovog čoveka, a drugi primerak je u vlasništvu BMW-a.

Međutim, u ovoj garaži pored ovog primerka, nalaze se najpoznatiji modeli Bavarske fabrike automobila koji ispunjavaju svaki milimetar prostora, uz veliku količinu retkih delova i prateće opreme.
Celu priču krasi činjenica da je vlasnik ove kolekcije svoj život i kolekciju izgradio ni iz čega. Sa 17 godina bio je beskućnik a danas poseduje kolekciju vrednu divljenja.
Ostaje nam samo da uživamo u prelepim kadrovima ove izvanredne kolekcije  BMW Classic vozila.

 

N.Ž.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group