Ko ne bi želeo da se provoza - Lamborghini Huracan sa taxi licencom

Više slika

Više slika

Lamborghini Huracan se ustoličio kao jedan od najbržih i najmoćnijih automobila koji je dobio taxi licencu u Ujedinjenom Kraljevstvu...

Licenciran u City of Lincoln Council, ustanovi koju koristi kompanija Handsome Cabs, ovaj Huracan će biti dostupan za iznajmljivanje i može biti pozvan od strane lokalnih stanovnika kako bi dodali veoma ekstravagantan prevoz svojoj destinaciji.

Razgovarajući sa lokalnim medijima predstavnici gradskih vlasti, vlasnici taxi kompanije i predstavnik komiteta za licenciranje Keti Brotvel, izjavili su da ovaj Huracan neće biti sličan ni jednom drugom vozilu u regionu.

"Naš komitet je primio neobičnu prijavu od strane kompanije Handsome Cabs i zahtev da se odobri licenca njihovom Lamborghini Huracan modelu, kao specijalnom privatnom vozilu radi ograničene upotrebe."

"Ovo je definitivno veoma impresivno vozilo i jedno koje će bez ikakve sumnje učiniti da se mnoge glave okrenu na ulicama Linkolna, ali i šire."

Iako ne treba očekivati da Lamborghini automobili potpuno zamene poznate crne taxi modele u Britaniji, makar ne u skorijoj budućnosti, veoma je lepo videti da gotovo svako može uskočiti na suvozačevo, ili možda čak i vozačevo mesto, ovog neverovatnog superautomobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group