Jeftiniji način da kupite McLaren 720 S

Više slika

Više slika

Svi mi želimo barem da provozamo ovaj automobil, i mnogi od nas to neće uspeti...

Jedina caka u ovoj priči je ta da je ovaj McLaren napravljen od Lego kockica umesto od metala. To naravno ne znači da ga ne želimo. Ako vam je cena od skoro trista hiljada dolara za pravi McLaren 720S malo veća od vašeg budžeta, onda će vas ovaj koji je deo Super Series iz Lego Speed Champions asortimana svakako oduševiti.

Ovaj novi model pridružuje se drugim legendarnim superautomobilima kao što su McLaren P1, Porsche 918, LaFerrari, Ford GT i Bugatti Veyron. On predstavlja repliku originalnog modela i čak ima i istu McLaren Orange šemu boja, a koštaće vas oko 16 dolara.

U paketu dolaze kockice za kreiranje automobila, kao i figurica dizajnera za radnim stolom, sa sve šoljicom za kafu, skicom i 3D štampanim modelom. Preporučuje se da se ovim setom igraju klinci od sedam godina pa na više, tako da definitivno pripadamo toj grupi.

„Lego interpretacija McLaren 720 S modela reflektuje najuzbudljivi deo dizajnerskog procesa, odnosno trenutak kada 2D skica postaje fizički, trodimenzionalni model“, rekao je glavni dizajner McLaren brenda, Rob Melvil. „Konstrukcija modela kao što je ovaj daje sledećoj generaciji naših fanova priliku da osete uzbuđenje koje imaju i naši dizajneri“.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group