Jeep sprema novine

Kada se predugo držite istog stila i dizajna, može da se desi da ljudima dosadi...

 

To je ono što misle čelnici Jeepa, pa su se odlučili da promene pravac u dizajnu. 

Prema izveštaju koji je objavio Autocar, direktor Jeepa Mike Manley je na sajmu u Detroitu komentarisao da brend treba da bude više fleksibilan sa budućim projektima. 

"Pre dve generacije, Cherokee je imao veoma fluidan izgled - bio je privlačniji ženskom polu i uopšte široj publici", rekao je Manley. "Onda smo odlučili da dodamo više kockastih detalja. Sada mislim da je vreme da različiti modeli dobiju različite oblike. Automobili će i dalje biti prepoznatljivi kao Jeep, ali je vreme da evoluiraju".

Jeep planira da u naredne tri godine promeni izgled svojih modela tako da se dopadnu većem broju potencijalnih kupaca. Izgleda da su nešto naučili i iz grešaka iz prošlosti. 

"Kada smo lansirali Dodge Journey u Evropi, dobili smo negativne komentare", dodao je Manley. "U međuvremenu smo otvorili poseban studio za dizajn enterijera i sada dobijamo nagrade za kvalitet". 

Ipak, jedan model neće proći kroz promene, "Wrangler nije pod znakom pitanja. To je automobil koji je legenda zbog svog izgleda i nema izgleda da ćemo ga menjati". 

To je dobro za čuti. Čak i ako ne uspeju sa ostalim modelima, Wrangler će ostati tu gde jeste. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group