HONDA PIONEER 1000 UTV

Ukoliko radite na nepristupačnim terenima, ili idete na takav teren vikendom zbog zabave, imamo sjajne vesti za vas, a one se zovu 2016 HONDA PIONEER 1000 UTV...


Ovo vozilo je podiglo lestvicu kada govorimo o performansama koje pruža na teškim, stenovitim i blatnjavim terenima. Honda je ovoga puta u svoju unutrašnjost ugradila novi twin-cilindar Uni cam 999cc motor, a tu je i menjač od šest brzina sa Dual Clutch transmisijom.

Ovo je prvi terenac koji u potpunosti koristi automatik mehaničku transmisiju, a kao rezultat je dobijeno glatko menjanje brzina i pouzdan transfer snage. Naravno, ova Honda ima i opciju manuelnih menjanja brzina, sa standardnim i sportskim opcijama, a vozač može da bira da li će koristiti pogon na dva ili na sva četiri točka.  

Uz njega se dobija i komplet 27-in guma, prednja/zadnja nezavisna double-wishbone suspenzija I rezervoar u koji staje cela tona benzina. The Pioneer 1000 će se izrađivati u nekoliko različitih varijanti, od one za tri vozača, do malo prostranije verzije za petoro ljudi, a u prodaji če se nači krajem 2015. godine.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group