Honda Civic - Stara protiv nove

Hondin novi Civic Coupe želi da zaboravite sve prethodne modele.

 

Već neko vreme Civic je automobil sa futurističkim dizajnom, koji rivali teško mogu da postignu. deveta generacija ovog automobila je napravila dosta buke kada se pojavila, pogotovu Type R varijanta. Ipak, model sa dvoje vrata nije prošao tako dobro.

Novi Honda Coupe će pokušati da to promeni, a otkrivena je na sajmu u Los Anđelesu. Novi model konačno izgleda sportski orijentisan, sa dobrim proporcijama i izgledom. 

Honda je ovaj put pokušala da bude originalnija u odnosu na odlazeći model, što se jasno vidi na prednjem delu automobila, gde je novi Civic pomerio linije na novi nivo. Možda ne izgleda tako na prvi pogled, ali Civic 2016 je futuristička evolucija prethodnog modela, što ćete i sami primetiti. 

Sa druge strane, Honda nije rizikovala sa enterijerom i napravila ga je više regularno nego ekcentrično. Gornji instrument panel i donji je zamenio jednodelni, dok je cela tabla, zajedno sa centralnom konzolom sada okrenuta ka napred, umesto da je pomerena ka vozaču, kao do sada. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group