Herojski potez vozača Tesla automobila


Vozač modela Tesla S, proglašen je za heroja nakon što je iskoristio svoj električni sedan kako bi zaustavio VW koji je bio van kontrole na nemačkom Autobanu.

Lokalni mediji su izjavili da je vozač star 41 godinu za upravljačem modela Tesla primetio Volkswagen model kako se kreće autoputem potpuno van kontrole. Kada je sustigao pomahnitalo vozilo, Manfred Kik je primetio da je njegov vozač u besvesnom stanju.


Stupajući u akciju, Kik ubrzava i zaustavlja se ispred modela Volkswagen pre nego što je počeo da koči dozvoljavajući VW da se priljubi uz zadnji branik modela Tesla, kako bi na kraju zaustavio oba automobila.

Kada je vatrogasno odeljenje stiglo na mesto događaja, zaključili su da je vozač Volkswagen najverovatnije doživeo srčani udar za volanom, dok su brzo razmišljanje i reakcija vozača modela Tesla uzrokovali spašavanju života četrdesetsedmogodišnjeg kolege u saobraćaju.


Kada je čuo ovu priču, glavni izvršni direktor kompanije Tesla Elon Musk, izjavio je da će ovaj proizvođač omogućiti popravku Modela S čiji je vlasnik učinio ovako herojsko delo.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group