Heico Sportiv

Sloboda izbora, kao stvar principa... 


Šta može biti uzbudljivije od pronalaženja jedinstvenog ukusa za Volvo brend? Heico Sportiv nudi bezbroj mogućnosti da vaš san pretvorite u stvarnost - od povećanja performansi, laganih aluminijumskih felni, sportskih izduvnih sistema, sportske šasije i kočnica do dizajniranja enterijera i eksterijera.   

Heico Sportiv proizvodi su dizajnirani u Nemačkoj, razvijeni u Nemačkoj i proizvedeni u Nemačkoj... sa žarom i strašću za Volvo brend. Veliko iskustvo od 1972. godine, kombinovano sa distributerskom kućom švedskog brenda i uspehom Heico Sportiva u moto sportu i tuning svetu, je uticalo na to da Heico Sportiv bude vodeća nezavisna tuning kompanija za Volvo brend, davajući svojim proizvodima prepoznatljiv potpis- lični.

Holger Hedtke je osnovao kompaniju Heico Sportiv 1972. godine. Holger je sasvim slučajno došao na ideju osnivanja kompanije na plaži kada je ugledao Volvo automobil. Od tada, njegova veza sa švedskim brendom je posebna. 1995. godine, Heico Motorsport proizvodi dva Volvo 850 Turbo Group A vozila na zahtev Volvoa iz Nemačke, koja su bila učesnici 24-časovne trke na Nurburgringu do 1997. godine.

Od 2001. do 2003. godine se proizvodio Volvo V40 T4 Sport Edition sa sledećim modifikacijama: Heico izduvnim sistemom, Heico sportskom amortizacijom, Heico retrovizorima, Heico brzinometrom i Cyborg eneterijerom. 

Eksluzivnost- umetnost emocionalne diferencijacije proizvoda!

Za ovu kompaniju, eksluzivnost nije pitanje novca, već načina života. Radi se o davanju izbora ljudima da pokažu svoje individualne ukuse i način na koji žive. Naravno, mogu živeti sa ,,običnim" automobilima, ali je mnogo uzbudljivije i lepše kada voze automobil po svom ukusu. Heico Sport je prva adresa za Volvo kupce koji stavljaju naglasak na individualizmu, a kompanija im po tom pitanju rado izlazi u susret.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group